WasaE

Världen är stor för någon som är liten!

10/11-15

Kategori: Allmänt, Elmer, Evelina, Shopping

 
En månad sen jag skrev, och ja som alltid går tiden så otroligt fort!
 
Jag har nu jobbat över en månad och stortrivs! Dagarna går otroligt fort även fast jag jobbar heltid!
Har därmed fått första lönen och man kan säga att det är en liten skillnad att gå från mamma-penningen till en månads lön :D Kändes otroligt bra!
Jag jobbar på en förskola för er som inte vet, närmare sagt Arkens förskola i Hökåsen. Jobbar med barn i åldrarna 1-5år.
Tyvärr känner jag att fritiden blir lite påverkad när man jobbar så mycket. Man är tröttare och vill bara vara hemma och mysa med familjen <3
 
Evelina är sjuk just nu, hon vakna inatt med migrän och har så otroligt ont att man lider med henne, stackars liten <3
 
Elmer, växer och utvecklas hela tiden!
Han har även börjat prata mer nu säger bland annat:
-Mamma
-Pappa
-Dä (där)
-Titta
-Paapaa (Lampa)
-Aaack, aaack (Tack, tack)
 
Han gör sig även förstådd via kroppspråk på så sätt att frågor man någon till honom så nickar han med huvudet om han vill ha eller inte. Han pekar på saker samtidigt som han kan säga "titta" eller "dä". Han är snabb också, springer stadigt och klättrar på ALLT!
Helst vill han klättra på köksstolarna och upp på köksbordet, men dit får han inte gå. Klappar händerna och dansar, speciellt till favoriten "Bolibompa Draken". Det är ENDA gången Elmer fastnar vid TV:en, det är när det är Bolibompa draken som visas :)
 
Efter Elmer ätit mat (frukost, lunch och middag) vid bordet ska han genast till badrummet och klättra upp på pallen för att tvätta sina händer och munnen. Mycket viktigt att han får tvål som han gnider mellan händerna :D
Han somnar nu mer på kvällen vid 18.30 och sover då för natten i sin egen säng i sitt rum. Vaknar nästa morgon vid 6-tiden.
Han vägrar att sova i min säng med mig :(
Han äter välling på kvällen och ibland även på morgonen.
Han älskar att vara ute och leka. Utforskar allt och älskar att vara hos sin dagmamma där kompisarna finns att leka med :)
 
Köpte in Elmers vinter outfit (även Evelinas är inköpt med ej på bild) Köpte först en stl 86. Men efter att ha testat den så ansåg jag att den var precis på honom nu, så jag åkte tillbaka för att testa en i stl 92 och den satt mycket bättre samt att Elmer har lite att växa i. På bilderna ser ni stl 86, den är verkligen precis i ärmarna, nån månad till och den hade blivit för liten. Skorna blev ett par Kavat känga med karborre, minns att Evelina hade sådana när hon var liten och jag upplevde att de var lätta för mindre barn att gå i.
 
Ja, lite kort just nu. Avslutar med lite bilder från vardagen <3
 
Ha det bäst!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3