WasaE

Världen är stor för någon som är liten!

28/9-11

Kategori: Allmänt

Hej!

Timmar, dagar, veckor, månader rusar iväg och jag tror inte jag hänger med alls! Jag borde komma iväg och hälsa på lite olika vänner, några som fått bäbis å några utan! Men dagarna går för fort! Jaja! Får ta tag i det å dra med Jonas oxå så kanske man kan komma runt å säga hej (å mysa lite bäbis oxå)

Iaf, skolan går bra! Har just nu ämnes veckor och det är kul. Jag har även fått bästa klassen! Alla kommer överräns med alla (tror ja iaf) men ja kommer bra överräns med alla =) Och det känns jätte bra att ha vänner omkring sej än att man ska gå runt ensam!!!

Evelina växer hon så det knakar!! Har fått rensa bort allt i stl 86/92 nu! Så hon har 98/104 på kläder nu! Jisses! Vart tog min bäbis vägen!?
Jag lämna Evelina på fsk idag och då passa ja på att kolla i hennes klädlåda som hon har där å ja.. blev att rensa där, var kläder i stl 80-92 och det är för smått! Så nu fyllde ja på med kläder i stl 98/104 men ja känner att hennes garderob inte är så stor/ eller hon har inte så mkt kläder så det räcker både hemma å på dagis! MEn tack å lov ska mamma/mormor till Ullared nästa vecka så då kommer Evelina få mer kläder!! Det behövs!!!! Speciellt byxor och t-tröjor!

Måste bara visa vad ja köpte igår till Evelina! DEt var den sista! Finns inga kvar på varken hälla, stan eller erikslund!!!


one piece!!

Evelina testa den igår men var ej på humör för att ja skulle få ta en bild på henne med den på! MEn ja ska fixa det!

Nej, nu ska ja läsa lite litteratur!

Hejhej