WasaE

Världen är stor för någon som är liten!

24/5-11

Kategori: Allmänt

Hoho!!

Här e de berg- och dalbana just nu!
Från ena stunden då allt ser svart ut till att vi ser allt ljus.
Allt som inte går som vi vill, å plötsligt vänder de å de går åt rätt håll!

Vi kör punkter.
1. Skolan
2. Ekonomi
3. Evelina
4. Finland
5. Lägenheten
6. Känslor, humör å relationer

HAha

Skolan som sagt, går bra! Denna vecka ska ja vara i skolan hela veckan! Har nått varje dag + att ja ska skiva klart min Exa 1 (Den ska vara 2-2½sida) Hittils har ja skrivit 1 hel sida å sedan lite mer än en halv sida till. Så skriver ja de sista e ja upp i så många sidor de ska vara.
Exa 1 och Ten 2 ska lämnas in den 30/5 före kl 08.00. Sen när ja lämnat in de så har ja Exa2 som ska lämnas in i juni nångång.
Matten gick inte åt rätt håll, diffa med 1poäng från G! Surt!
Men ja hämta ut den igår å då sa hon i disken att ja kunde få vegta vad ja fick på svenskan å då sa hon att de står G!! =D
Ja kika lite mer på pappret å det stod massa U runt omkring mitt G!!!
Så fixa de som e kvar sen e de sommarlov.

Ekonomi, Jonas får jobba! Blir inget med arbetsförmedlingen, SKööönt!!! + så ska ja jobba hela juli!

Evelina. Växer å utvecklas hela tiden! Hon har börjat prata mer så man förstår henne å de e kul. Hon har även lärt sig att trampa trehjuling =)

Finland. Nu när de ser ljus ut me jobb för Jonas så funderar vi på att boka om vår resa till grannlandet. Men vi undrar om vi skulle åka 18/6- 23/6-11. Då e vi hemma till midsommar. Ska kika på de iaf!!!

Lägenheten går framåt iaf! Vi har kollat ut bänkskiva och slask som vi vill ha, skulle väl kosta si så där 3000kr lr nå sånt. Sen ska vi fixa hit en elektriker som får fixa uttagen så vi kan koppla in frysen! Sen funderar ja på om ja ska ta ner å slipa och måla om skåp luckor och hyllplanen. Får ta de i juni eller augusti då ja inte gör nå iaf!

Känslor, humör å relationer.
Jag känner mej på bra humör, mår toppen och älskar min familj! Har varit lite svajig nu senaste månaderna eftersom de varit så mkt motgångar. Men nu rullar vi framåt å de går bra!

Jaja, nu har ni lite å läsa!
Ja ska ta å fixa mej klar för att åka till skolan, har hel dag idag så slutar 16 idag.

Hejhej!