WasaE

Världen är stor för någon som är liten!

26/11-11

Kategori: Allmänt

Hejåhå!

Imorgon e de första advent!! Inte klokt vad tiden går fort!
Som vanligt hänger ja inte med, känns som om all tid går åt att hålla på med grupparbeten!! Dagarna börja kl 08.00 på dagis då ja lämnar Evelina, åker till skolan och jobbar med gruppen till eftermiddagen! Så man e inte hemma först vid 16-17 ibland! (Tar tid å åka till Eskilstuna med bussen) Å sen efter så långa dagar e man helt slut! Bara hämta hem Evelina å göra mat sen orkar man inte göra nå mer!
Helgerna går juh oxå så otroligt fort! Förstår inte! Är alltid nått som ska göras!

Nu när de är första advent så har ja fått upp lite julpynt, gardiner och stjärnor. =) Så mysigt tycker jag, nu när det blir så mörkt tidigt på dan så lyser dessa upp nästan alla fönster + att mitt på våran innergård har dem varje år en STOR gran med ljus i, jätte fint! =)


Köket, lite dåligt bild, så ska ta en ikväll så det syns bättre. HAr iaf köpt min hissgardin nu! Var som alla sa vi ska ha 140cm! Annars e de för litet! Men de vart Jätte bra å ja e nöjd!


Vardagsrummet, dock ska snöflingan bytas ut då ja har köpt en ny stor julstjärna som vit, dock nu när ja skulle hänga upp dne såg ja att den var trasig så måste åka tillbaka å byta till en som e hel!

Men ja har inga jul gardiner till Evelinas rum! Hon har juh en annan typ av gardinstång av trä å då måste de vara en gardin med ögglor eller stora ringar, men ja har inte hittat nå fina såna än.
Samma gäller sovrummet där har ja en gammal julgardin som säkert är 20år gammal å den e inte SÅ jätte fin, därför ja inte har tagit någon bild på de!! Men bara å hålla utkik så hittar ja väl snart nå billigt, såg dock att på Erikslund sålde dem panelgariner för 60kr, 2pack, kanske ska köpa såna iaf?!

Jaja, nu ska ja vara med min söta tjej här senare kommer Evelinas faster hit å ska vara här hela dagen tills vi kör ut henne till Irsta!



Ha en bra dag!!