WasaE

Världen är stor för någon som är liten!

13/1-12

Kategori: Allmänt

Skriv bara skriv!
 
Bloggen hamnar efter mer och mer hela tiden. Känns ibland som om jag skulle skriva för mig själv bara!?
Händer inte så jätte mycket just nu, allt rullar på som vanligt. Skola för mig, förskola för Evelina, jobb för Jonas. Vad mer ska man säga?
Jonas sliter för sin älskade familj, Evelina bara är och hänger med och älskar allt som sker runt omkring henne, (Ja, hon är glad för de lilla som sker) och jag då? Ja, nu är snart denna termin slut, och jag ska skriva min tenta hela kommande vecka.
Helgen, försvinner bara som vanligt oxå, hinner knappt börja så är den slut. Men tur är så går veckorna minst lika fort dem så snart är det helg igen.
Denna helg har vi både hunnit att bada, vara på kalas, jobba och haft släkt på besök och massa bus å lek.
Nästa helg står det Örebro på planeringen =) Evelina länktar. Vi ska nämligen för första gången åka på äventyrsbad med Evelina. Hon älskar vatten, och är som fisken. Jag skojja och sa att hon är mer under vattnet än över. Evelina lärde ju sig att dyka när vi var i Spanien förra året i slutet på augusti, och efter det så ska hon dyka hela tiden och är inte rädd för vatten. Men det blir både armpuffar på och HELA tiden någon som håller i henne, vågar inte och ska givetvis inte släppa damen bus själv. Har läst och hört så mkt hemskt som hänt barn, usch.
 
Annars ja, är det toppen.
 
Däremot har det börjat frågats om syskon, och detta borde "alla" förstå att det inte kommer några syskon då jag studerar fortfarande. (Och kommer göra i några år till) 
Visst Evelina har blivit äldre, snart 4 år!!!
Men det dröjer, och frågar man Evelina om hon vill ha en bäbis får man till svar:
"Nej, de skriker bara och då får jag ont i mina öron!" 
 
Varför ska man följa den "perfekta" normen och ha
2-3 år mellan barn??
Varför är det perfekt??
Finns det något perfekt??
Det första barnen får/ska bara bli stor på en gång!
 
Och JO(!)
jag tror att även om det skiljer 5-10 år mellan barnen kan dem visst få nytta av varandra. Kanske inte första 5-10åren, men vi människor lever så mycket längre än 10år!!
 
Nej, jag ser bara det posetiva i att Evelina är ensam tills hon kommer upp i äldre ålder, hon får all min och Jonas uppmärksamhet, hon kommer först och är ALLTID viktigast. <3
 
Detta kan man nog diskutera hur länge som helst!  
Alla har sina åsikter och tycker/tänker olika.
Men för de kan man inte trycka ner någon annan för att dem inte tänker/tycker som DU.
 
Ha det bra gott folk!