WasaE

Världen är stor för någon som är liten!

30/6-11

Kategori: Allmänt

Hej.

Här hemma jobbar vi på att få en tjej torr på dagen! Men ja det är lättare sagt än gjort!!! Hon är jätte duktig emellan åt då hon sätter sig å kissar när hon e kissnödig (för hon VET när hon behöver kissa och bajsa) Hon var jätte duktig då hon inte hade gjort nån olycka på en hel dag men på kvällen kom mormor och då kissa hon två gånger på golvet!? Varför..... (kan nog ingen svara på)
Men idag så har hon varit utan blöja sen tidigt imorse och nu när vi skulle äta frukost så hade ja pottan i vardagsrummet för jag tänkte att hon kanske inte hinner till toan. Då satte hon sig och kissa, tömde nog hela blåsan =)  Efter en stund efter att vi ätit så satte hon sig åter igen på pottan, okej tänkte jag låt henne det är väl kul. Men när hon reser sig upp så har hon bajsat!! Woow!
hahahahahahaha!



Jag hoppas iaf att det är på G att bli torr på dagen! Skulle vara skönt.

Igår träffade vi Ann och hennes son Theo =) Jätte trevligt då vi inte hade setts på 6månader! Ann hade en jätte fin kalas kula, hon e juh i Vecka 31 så inte alls långt kvar nu! Prata med henne om allt, från högt till lågt, och om hur man får bort blöjan? Då sa hon att Theo är torr redan, dem valde bara att ta bort den, och han förstod på en gång eller det hände väl nån olycka ibland men nu e han torr, och det har han varit sen sin 2års dag (februari)

Hon sa även att barn måste kissa/bajsa på sig för att lära sig! Men ja vågar nog inte vara utan blöjan när vi är ute å åker bil (ännu)!

Emma hade ett bra belönings system kanske ska göra så jag med, att för varje gång Evelina kissat på pottan får hon en stjärna och när hon e upp i 10st stjärnor får hon en belöning för att hon har varit så duktig!

Japp har lite å göra. Nu e ska vi till banken.

Puss och hejj!