WasaE

Världen är stor för någon som är liten!

29/7-14

Kategori: Allmänt, Evelina, Gravid med lillebror

Hej läsare!
 
Sitter nu i skrivandes stund på en helt underbar camping i Halmstad. Tylösand camping. Vi har sol och värme (29-32grader varmt)
 Vi har badat i havet som håller en temperatur på ca. 22grader. Såå härligt och skönt att svalka kropp och speciellt fötterna som är svullna. 
Magen mår bra iaf.. känner lillebror varje dag och får lätta förvärkar då och då, samt sammandragningar. Jag  är glad att jag åkte med och får vila ordentligt med fötterna i högläge. Både J och min svärfar ställer upp till 100% för mig och Evelina. Jag behöver inte göra nått och de känner nog lite medkänsla nu när det emellanåt är varmt och min kropp inte orkar med allt.
J njuter även han fullt ut eftersom det är hans första semester på år och dar.
Jag tänker på killarna som ställer upp och belönar dem då gärna med att de får gå ut och spela golf på sin semester.
Evelina är nöjd med det lilla och älskar att håva upp maneter ur havet samt samla massa fina snäckor från havsbotten.
Annars har vi planerat att åka till Ullared Gekås på torsdag och jag hoppas för allt att jag orkar ta mig igenom varuhuset, däremot har jag och J lagt upp en liten plan att vi skippar vissa delar av varuhuset. 
 
Jag är idag i vecka 38 (37+4)
 
Fin bild när jag sitter i förtältet haha
 
 
Sista besöket hos bm var förra veckan på onsdagen och då var det bara en vecka emellan kontrollerna så allt var som tidigare. Däremot såg hon att mitt järnvärde hade gått upp från 97 till 98. Och då mena bm på att det tar flera veckor för att se ett bättre resultat men bm trodde det skulle fortsätta uppåt eftersom jag ska ta järntabletterna varje dag nu fram till fl.
Sf måttet var samma och lillebror låg fortfarande med huvudet neråt och var ruckbar.
 
Nu ska jag sätta mig och läsa min bok men först lägga Evelina som ska upp imorgon och få en fin ansiktsmålning :-)
 
Ha en toppen kväll!!